Veel ervaring

Gaat u een andere woning betrekken, dan staan wij van Verhuizen en meer voor u klaar om u vele werkzaamheden uit handen te nemen.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij grote bedrijven met verhuizingen van particulieren, bedrijven en zorginstellingen wilde ik een nieuw concept starten waarbij het niet alleen om de verhuizing zelf draait. Ik wil meer werkzaamheden uit handen nemen van de gene die gaat verhuizen denk hierbij aan opknapwerkzaamheden van de oude of nieuwe woning.

Het leuke van de particuliere verhuizingen vind ik toch wel het persoonlijke contact met de mensen en het gevoel iemand echt geholpen te hebben. Vooral voor ouderen is een verhuizing vaak ingrijpend omdat ze toch vaak lang in hetzelfde huis gewoond hebben.  Daarom wil ik mij ook graag onderscheiden van andere bedrijven en ga daarom graag voor “the extra mile”.

Ons motto is dan ook: ‘wij zijn pas klaar als het voor u klaar is’.

Kijk bij ‘diensten’ wat wij zoal voor u kunnen betekenen.